72 300 240 kontakt@pulira.dk

Om pulira

pulira startede i februar 2014 med 2 medarbejdere, en spand og en bil. I marts 2019 fik vi vore nye lokaler på Broenge 29 i Ishøj.

Vi er ikke det eneste rengørings- og ejendomsserviceselskab i landet, men ingen andre er som os. For hos pulira investerer vi vore kompetence og dedikation i at levere topresultater hver gang.

Med over 30 års erfaring inden for branchen ved vi, hvordan vi skaber tilfredse kunder; ved at levere en omhyggelig og stabil service, så du som kunde er garanteret et sikkert resultat. Hos pulira lever vi op til ansvaret om at levere førsteklasses service for vores mange kunder!

Butlere du kan stole på

Hos pulira tager vi det personligt, når du har betroet os en rengøringsopgave. Vi ser os selv som din EjendomsButler, og det forpligter! Meningen bag at kalde vores medarbejdere for ”butlere” er, at en butler yder en fantastisk service, forudser kundens behov, og er altid imødekommende – og det beskriver vores medarbejdere!

Vores butlere har mange års erfaring i branchen og bliver grundigt uddannet af pulira.

[pulira]

”pulira” er italiensk og betyder at rengøre, tørre op eller vaske. Og så kan vi godt lide, at det minder om at polere på dansk.

For vor motto er: En ren verden er en bedre verden.

pulira er medlem af Dansk Industri og vi bruger servicenormen som vores forbillede

pulira er medlem af Dansk Industri og dette forpligter. Vi betaler i henhold til overenskomster og alle vores medarbejdere har pensionsordninger. Der er tegnet arbejdsskadeforsikring for alle ansatte.